Kraamzorg

Verzekering en kosten

Wij hebben contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor is het voor u altijd zorg bij ons af te nemen. Bij de meeste verzekeringen hoeft u dit niet te melden, maar kunt u gewoon bij ons inschrijven. Voor CZ geldt wel dat u de zorg dient aan te melden via mijn CZ. Vaak kunt u bij uw verzekering het kraampakket aanvragen. Hierdoor is het altijd aan te bevelen om contact te zoeken met uw verzekeringsmaatschappij om te kijken of u recht heeft op het kraampakket en hoe u dit kunt aanvragen.

MIJN CZ

Online inschrijfformulier CZ

Kraamzorg bestaat uit verschillende kosten. Jaarlijks worden er afspraken gemaakt over de vergoedingen van deze kosten. Tarieven voor 2018.

  • Kraamzorg: € 47,70 per uur (incl. EB van 4,30)
  • Partusassistentie: € 88,48

Heb je een aanvullende verzekering dan kan het zijn dat je eigen bijdrage vergoed wordt door je verzekering. Andere extra’s die door een aanvullende verzekering kunnen worden vergoed zijn o.a. couveuse nazorg, uitgestelde kraamzorg en kosten voor borstvoedingscursussen en lactatiekundige zorg. Kijk hiervoor in de polisvoorwaarden van je verzekering of neem contact op met je verzekering.

Kies je voor Kraamzorg JoNa, dan kies je voor:

  • Kraamzorg op maat
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundige begeleiding
  • Kennis en ervaring

Telefonisch contact

Bel: 0321 311 922, werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur

Mobiel contact

Bel: 0617 340 965, werkdagen tussen 17.00 en 09.00 uur

Bevallen?

Bel: 0617 340 965, 24 uur per dag en 7 dagen per week

Mail sturen:

Stuur een email naar info@kraamzorgjona.nl