Ben jij de enthousiaste kraamverzorgende die wij zoeken?

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde kraamverzorgenden die passie hebben voor het vak.
Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in het werkgebied Flevoland en Veluwe? Dan is een baan bij kraamzorg JoNa iets voor jou!
De beste zorg bieden aan de moeder en kind en het gezin, dat is waar onze organisatie voor staat. Waar wij zorgen, kan de klant genieten.

Wij zijn op zoek naar gediplomeerde kraamverzorgenden die hun vak verstaan en daadwerkelijk zorg op maat geven door te kijken wat er nodig is. Kraamverzorgenden die een gezin verzorgen, zoals ze zelf ook graag kraamzorg zouden willen hebben gehad, door in te spelen op de individuele behoefte. Je bent er primair voor de zorg voor moeder, maar neemt de voor de hand liggende huishoudelijke taken ook voor je rekening. Je staat de eerste dagen na de bevalling klaar om het gezin met raad en daad bij te staan en om ze een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen.

Kraamzorg JoNa verleent ook zorg bij de bevallingen in het Geboortezorghuis in Harderwijk en draait een pilot van een half jaar in de MC groep, Zuiderzee voor inzet van kraamverzorgenden op de kraamafdeling. Bereidheid om daarin mee te rouleren is een pré.

Wij vragen:

Je bent in het bezit van een diploma kraamverzorgende. Je hebt een positieve en flexibele instelling, bent klantgericht en in het bezit van een rijbewijs én eigen vervoer.
Je werkt zelfstandig en je bent in staat om vertrouwen uit te stralen. Flexibiliteit, motivatie, assertiviteit en een groot inlevingsvermogen zijn belangrijke criteria waaraan je als kraamverzorgende moet voldoen. Je bent bereid om in de avonden en nachten op wacht te staan en ingezet te worden.

Wij bieden:

Wij vinden flexibele inzet van personeel belangrijk. Je krijgt een contract voor minimaal 1 gezin per maand. Anderen dienstverbanden behoren tot de mogelijkheden. We gaan er graag met je over in gesprek.

Naast een salaris conform FWG 35 van de CAO kraamzorg bieden wij ruime mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering en scholing, goede coaching en begeleiding, en een leuke en prettige werksfeer binnen een kleinschalig kraamzorgorganisatie.

Inlichtingen en sollicitatie:

Voor meer informatie over de functie mag je telefonisch contact opnemen met Lummy van den Bosch, manager bedrijfsvoering en personeel.
Telefoon: 0321-311922 of 06-57927574
Wil je direct solliciteren dan zien we je motivatie brief en CV graag tegemoet.
T.a.v. Lummy van den Bosch, Kraamzorg JoNa

Kolkweg 20-24
8243 PN Lelystad.

Of per mail: Lummy@kraamzorgjona.nl
Sluitingsdatum: 30 april 2018.

Ben jij de enthousiaste bereikbare dienst die wij zoeken?

Als bereikbare dienst zorg je voor een optimale inzet van de kraamverzorgenden bij onze cliënten in de avond, nacht en de weekend en op feestdagen. Je bent in de periode dat je dienst hebt telefonisch bereikbaar. Je zit niet op kantoor, maar kan gewoon je dingen doen die je wilt doen. We verwachten hierbij wel een professionele houding. Je dient ten alle tijden de telefoon professioneel te kunnen beantwoorden. s’nachts heb je een slaapdienst.

De beste zorg bieden aan de moeder en kind en het gezin, dat is waar onze organisatie voor staat.
Waar wij zorgen, kan de klant genieten!

Functie inhoud
-Het registreren van zorg inzetten in de administratie van cliëntgegevens in ons administratiesysteem Atermes
-Planning en inzet van (kraam)zorg en onderhouden van contacten met de kraamverzorgenden
-Communicatie met cliënten, verloskundige en medewerkers

Wat verwachten we van jou

  • Kennis op MBO niveau en affiniteit met het werk in de kraamzorg
  • Je bent enthousiast, resultaatgericht en zelfstandig
  • Je bent tactvol, hulpvaardig en je kunt goed luisteren
  • Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie over klanten
  • Ervaring in een administratieve functie en kennis en ervaring met geautomatiseerde systemen en het maken van planningen is een vereiste

Wat wij bieden
Een collegiale en informele werksfeer
Een zelfstandige functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en een functie die een groot beroep doet op je organisatie talent
Salaris conform CAO
Je werkt vanuit huis in de nachten, weekenden en feestdagen.
Je werkt samen in een team van 3 bereikbare diensten en jullie gezamenlijk verantwoordelijk voor het rooster van de bereikbaarheidsdienst.

Inlichtingen en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie mag je telefonisch contact opnemen met:
Lummy van den Bosch, manager bedrijfsvoering en personeel kraamzorg JoNa.
Telefoon: 06-57927574 of 0321-311922

Wil je direct solliciteren dan zien we je motivatie brief en CV graag tegemoet.
t.a.v. Lummy van den Bosch
Kraamzorg JoNa, Kolkweg 20-24, 8243 PN Lelystad of via mail
Lummy@kraamzorgjona.nl