Kraamzorg

Basis uren kraamzorg

Kraamzorg valt onder de basisverzekering. Alle kosten voor kraamzorg worden door de zorgverzekeraar vergoed. Er is wel een wettelijk verplichte eigen bijdrage.

Kraamzorg JoNa staat voor kwaliteit. We zijn als kraamzorgorganisatie gespecialiseerd in het verlenen van volledige zorg. Overmacht uitgezonderd, zorgen wij er voor dat je te maken krijgt met één kraamverzorgende die jou in je kraamtijd zorg en ondersteuning biedt in je (nieuwe) rol als ouder.

Je hebt recht op 49 uur kraamzorg als je borstvoeding geeft en 45 uur als je flesvoeding geeft. De kraamzorg uren waar je recht op hebt worden over 8 dagen verdeeld. De kraamverzorgende stemt de verdeling van de uren met jullie af.

Meer of minder uren kraamzorg

Afhankelijk van jouw situatie komen er soms uren bij of gaan er uren vanaf. Als je bijvoorbeeld na je bevalling in het ziekenhuis ligt, gaan er uren af en als je baby in de couveuse heeft gelegen kunnen er weer uren bij komen. Ook als jij of je kindje wat extra zorg nodig hebben kunnen er extra uren kraamzorg geïndiceerd worden. Jouw verloskundige doet deze indicatie.
Ook kun je wanneer je zelf meer zorguren wenst dan de verzekering vergoedt, bij ons eenvoudig extra uren bijkopen.

Kies je voor minder dan 4 uur kraamzorg per dag, houd er dan rekening mee dat wij in dat geval niet garanderen dat je alle dagen één en dezelfde kraamverzorgende krijgt. Bovendien is het mogelijk dat de kraamzorg ‘s middags zal plaatsvinden.

Kies je voor Kraamzorg JoNa, dan kies je voor:

  • Kraamzorg op maat
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundige begeleiding
  • Kennis en ervaring

Telefonisch contact

Bel: 033 476 80 50, werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur

Mobiel contact

Bel: 033 476 80 50, werkdagen tussen 17.00 en 09.00 uur

Bevallen?

Bel: 033 476 80 50, 24 uur per dag en 7 dagen per week

Mail sturen:

Stuur een email naar info@kraamzus.nl