Zwanger

Als het mis gaat

Je hebt je aangemeld voor kraamzorg en je krijgt een miskraam

Het komt voor. Je hebt je kraamzorg al geregeld en dan krijg je verdrietig genoeg een miskraam….  Bel of mail ons alsjeblieft om de zorg te annuleren en ga er maar niet van uit dat de verloskundige dat doet. Dit voorkomt dat je straks (heel vervelend) gebeld wordt voor een intakegesprek.

Niet iedere zwangerschap eindigt in een roze wolk

Helaas kan het gebeuren dat een kindje tijdens de zwangerschap, de bevalling  of kort na de geboorte overlijdt. Dat is bijzonder verdrietig. In plaats van een blijde en gelukkige periode die na de geboorte van een baby meestal aanbreekt,  gaan jullie als ouders een intens verdrietige periode tegemoet. Een periode waarin heel veel gebeurt en waarin veel geregeld moet worden. Je bent net ouders geworden, hebt net kennis gemaakt met je baby en dan moet je ook weer afscheid nemen.

Juist in deze bijzonder verdrietige periode kan een kraamverzorgende jullie tot steun zijn. De kraamverzorgende ondersteunt jullie in de zorg voor het huishouden en biedt een luisterend oor. Geheel naar wens en behoefte van jullie zelf. Bespreek met je verloskundige wat de mogelijkheden zijn en wij bieden de zorg die jullie nodig hebben.

Kies je voor Kraamzorg JoNa, dan kies je voor:

  • Kraamzorg op maat
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundige begeleiding
  • Kennis en ervaring

Telefonisch contact

Bel: 033 476 80 50, werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur

Mobiel contact

Bel: 033 476 80 50, werkdagen tussen 17.00 en 09.00 uur

Bevallen?

Bel: 033 476 80 50, 24 uur per dag en 7 dagen per week

Mail sturen:

Stuur een email naar info@kraamzus.nl