Kraamzorg aanvragen

Kraamzorg aanvragen

Als je over tijd bent en een positieve zwangerschapstest hebt ga je, je aanmelden bij een verloskundige. De eerste controle vindt plaats rond 8 weken zwangerschap. De verloskundige gaat je begeleiden tijdens je zwangerschap, geeft je informatie, beantwoord je vragen en zal jou vragen om kraamzorg te regelen.

Je kunt je al vroeg in de zwangerschap aanmelden voor kraamzorg. Je kunt dit doen door het inschrijfformulier op onze website in te vullen ( Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan ).

Ondersteuning van een kraamverzorgende is zeer waardevol om je goed voor te kunnen bereiden op het ouderschap. Onze kraamverzorgenden leren je hoe jij je kindje moet verzorgen en helpen je zo op weg om na de kraamtijd zelfverzekerd de toekomst met je kindje tegemoet te gaan.

Wil je eerst nog wat informatie over kraamzorg en wat dat allemaal inhoud, dan mag je natuurlijk ook eerst telefonisch contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken op 0321-311922. We staan je graag te woord.

Nadat je, je bij ons hebt aangemeld, is het belangrijk dat je ook jou ziektekosten verzekering op de hoogte brengt van het feit dat je zwanger bent. Je moet dan aangeven dat je de kraamzorg hebt geregeld bij Kraamzorg JoNa. Wij krijgen dan een bericht van jou ziektekosten verzekering en in de meeste gevallen ontvangt jij dan van de verzekeringsmaatschappij een kraampakket.

Kraamzorg JoNa verleent zorg voor alle verzekeringsmaatschappijen. Hoe e.e.a. voor jou geregeld wordt, hangt van je verzekering af. Wij leggen je dit bij de aanmelding graag uit.

Na aanmelding ontvang een mail ter bevestiging van jou inschrijving. Wij ontvangen een bevestiging van de verzekeringsmaatschappij. Daarmee is het regelen van kraamzorg definitief geregeld.

Kies je voor Kraamzorg JoNa, dan kies je voor:

  • Kraamzorg op maat
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundige begeleiding
  • Kennis en ervaring

Telefonisch contact

Bel: 033 476 80 50, werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur

Mobiel contact

Bel: 033 476 80 50, werkdagen tussen 17.00 en 09.00 uur

Bevallen?

Bel: 033 476 80 50, 24 uur per dag en 7 dagen per week

Mail sturen:

Stuur een email naar info@kraamzus.nl